"Őrült" filmet keresek, ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egy videót csinálok, és filmekből ollózom össze. Olyan filmet keresek, amiben képi módban (tehát megjelenik a képernyőn) megjelenik az őrület, vagy elmegyógyintézet. Kényszerzubbonyt, lekötözés, ilyenek.
Ajánlanátok?
2012. aug. 7. 16:47
1/6 anonim válasza:
A Crank magasfeszüültség jutott eszembe előszőr amikor azt olvastam, hogy őrült filmek.
Amilyenekre te gondolsz szerintem:
A Lazarus-terv
Szédülés
Az ördög széke
Nyomás alatt
Mi történt Baby Jane-nel?
Rosemary gyermeke
Iszonyat
A bérlő
A ház hideg szíve
Az ártatlanok
A démon maszkja
Black Sabbath
A Szem
2/6 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon köszönöm a segítséget! :)
2012. aug. 7. 19:17
3/6 A kérdező kommentje:
Várok még filmeket, mondjuk e századiakat, mert az jobban beleillik a videóba :)
2012. aug. 7. 19:36
4/6 Moviejunkie11 válasza:
Viharsziget, Észvesztő, Bronson, 12 majom, Gothica, Elcserélt életek, Száll a kakukk fészkére, Fekete Hattyú, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Benny és Joon, Rekviem egy álomért...
6/6 Turbo0111 válasza:
Mártírok
Fűrész
köpök a Sírodra
Borzalmak klinikája
A betolakodó (2007-es francia horror)
The ward
Ezek elég beteg filmek szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!