Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Felhők fölött 3 méterrel...

A Felhők fölött 3 méterrel című filmnek a végén mitörténik?

Figyelt kérdés
Nemtudtam végignézni bnöm meg nemakarja elmondani

2012. aug. 7. 11:59
 1/4 anonim válasza:
Meghal Csirke ( motorbaleset ) És Babinak ez sok és szakít a fickóval és összejön azzal a szomszéd csávóval és a bnőjével se tartja már a kapcsit ://
2012. aug. 7. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szánalmas film, színészi alakítás nem sok van.

Annak a H gyereknek egyetlen egy arc mimikája sincs.Vigyorog ezerrel...

Ha ilyet akarsz nézni akkor inkább nézd meg a:

Séta a múltba

Szerelmünk lapjai

Egy nap

Emlékezz rám

Jane Austen magánélete

2012. aug. 7. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, nagyjából ez a vége, amit az első válaszoló leírt. :)

Babi már nem barátkozik Katinával és azzal az új csávóval megy el. "H" pedig épp ott volt Babiék háza előtt és látta, hogy Babi benne van abban a kocsiban amit az a csávó vezet és elmennek valahova. Aztán H elmegy egy pasihoz, aki asszem a bátyja vagy nemtudom (ezt nem igazán értettem hogy kicsoda) na mindegy, elmegy ahhoz a csávóhoz és ott sír. (jajj szegény :S :()

Aztán mutatják, hogy Karácsony van és Katina elmegy H-hoz és ad neki egy ajándékot, ami egy kép H-ról és Csirkéről (aki meghalt a motorbalesetben). És kb ennyi. :)

2012. aug. 7. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah és van második része is a filmnek, de azt még nem láttam, mert csak spanyolul találtam a neten, úgy meg nem akartam megnézni, mert úgyse értettem volna! :)
2012. aug. 7. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!