Tudtok olyan filmeket, ami tinikről szól és szerelmes illetve vígjáték? Mint például a LOL, vagy a Randiztam egy sztárral?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sztárral, vagy a LOL (Lots Of Love) Miley Cyrus szereplésével? ilyenek?? vígjáték szerűség,de romantikus is de tinikről szóljon :) előre is köszönöm :)2012. aug. 7. 09:59
1/8 anonim válasza:
2/8 janos7794 válasza:
Csajok Monte Carloban, Selena Gomez főszereplésével.
www.port.hu/csajok_monte_carloban_monte_carlo/pls/fi/films.film_page?i_film_id=114845
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)) aki tud még írjon:)
2012. aug. 7. 13:31
4/8 gódor andrás válasza:
Bájos törtető
Spinédzserek
Cindarella stroy - ez két feldolgozásban is van, az egyikben Selena Gomez szerepel.
A kihívás- ebben az Olsen ikrek szerepelnek.
5/8 anonim válasza:
Az utolsó dal
Elátkozott Ella
Csajok Monte Carloban (bár itt a legfiatalabb 18 éves)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) irjatok még nyugodtan:) ja és olyasmire gondoltam hogy például egy fiú beleszeret a lányba de közben vannak problémák, riválisok a suliban, otthoni gondok vita a szülőkkel :) stb.. nem tudom amiket irtatok miről szólnak, csak ezért irtam ezt:) de mindjárt utánuk is olvasok aa filmcímeknek.. mégegyszer köszönöm :)
2012. aug. 8. 19:52
7/8 anonim válasza:
A macskám, a családom és a fiúk. Nekem ez a kedvencem, elég dilis film, de megvan a kellő komolysága is:)
8/8 anonim válasza:
PROM-a végzős buli, Egy új tündérmese:Volt egyszer egy dal
Bar/átkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!