Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol lehet megnézni a ReGOREgit...

Hol lehet megnézni a ReGOREgitated Sacrifice filmet?

Figyelt kérdés
Ha lehet akk magyar szinkronnal kéne.
2012. aug. 6. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ehhez nem hogy szinkront, de még csak feliratot sem csinált senki. Mondjuk nem is kell hozzá, a gyilkoláson kívül különösebb értelme nincs, valamiféle főhajtás Kurt Cobain előtt.

Amúgy tessék:

[link]

Ez elméletileg jó, de ha mégse, itt találsz másikat. De magyart, na azt biztos nem.

Mellesleg akkor már szerintem nézd meg az egész Vomit Gore trilógiát. A Slaughtered Vomit Dolls pocsék, de nekem a Slow Torture Puke Chamber nagyon tetszett. Unalmasan kezdődik, de a vége...

2012. aug. 6. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:

ehhez tényleg még felirat sincs.

az utolsó rész azért elég vérszegény volt, a játékbabát se értettem mire volt jó, de legalább a képminőség sokat javult.

2012. aug. 7. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
filmzene nincs meg valakinek?
2012. aug. 7. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Beírod a googleba,hogy vomit gore torrent és kiadja mind a három részét egy torrentben.D egyébként nem ajánlom,aki gyenge idegzetű,az szerintem el is ájul ezen,aki pedig erős idegzetű,annak meg unalmas.Egy ocsmány szar massza az egész,egy idióta f.szkalaptól,akkor legalább értelmes filmet nézz.
2012. aug. 7. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!