Jóban rosszban: Szlávik és Búza barátok voltak? (videó lent)
Figyelt kérdés
Unatkoztam, és szórakozásból elkezdtem visszanézni régi részeket. Et pont nem láttam "akkor", csak most néztem életemben először, és kicsit összezavarodtam a párbeszéden, ami Szlávik és Búza között zajlott. Most akkor ők régen haverok voltak? Csak mert olyanokat mondtak hogy "a régi idők emlékére" meg hogy "nem hiszek neked mert azt eljátszottad 13 éves korunkban (a bizalmat meg csak úgy lehet eljátszani ha van). Viszont ahogy ott felkenték egymást az asztalra, hát....
Tudom hogy nagyon régen volt meg minden de nekem Szlávik a kedvenc szereplőm és minden érdekel ami vele kapcsolatos, meg azt se bánnám ha Búza is visszajönne. [link]
2012. aug. 6. 19:04
2/2 A kérdező kommentje:
Az szívás...
2012. aug. 7. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!