Az Árva c. filmben lévő kislánynak milyen betegsége van, amitől nem öregszik?
Első linkre katt.A plot-ban megtalálod.Kékkel ki is van emelve.Ha rákattintasz,átugrik a betegség wiki oldalára.
ez mind szép és jó, csakhogy én nem beszélek angolul... egy kicsit sem, ergo, amit te most küldtél, nekem tök kínai.
azért kösz!
Nem akarásnak kakálás a vége.Már csak annyit kellett volna tenni,hogy a betegség nevét,amit mondtam is hogy hol találsz meg kékkel kiemelve,beírod googleba.
mivel nem vagyok teljesen hülye, természetesen megtaláltam, amit mondtál, de ettől függetlenül nem hiszem, h lenne bármilyen jogod ilyeneket írni. "nem akarás?" szerinted azért kérdezem, mert nem is akarom tudni? :D hát, mit ne mondjak, tök logikus! :D
szóval, ha neked fáj a segítség, és mondjuk megerőltető lett volna minden szó nélkül csak belinkelni a 2. linket, akkor szerintem más oldalon kéne keresgélned, ahol a segítségnyújtással együtt mondjuk leb@szhatod az embert, amiért magától nem jön rá dolgokra... eh, komolyan, hol van ebben a viselkedésben logika?
egyébként meg a 2. linked tényleg nagy segítség, szóval azt nagyon szépen köszönöm!
ha valaki nem tud angolul, honnan tudja, hogy a millió és egy kékkel kijelölt szó közül, melyik a betegség neve? se nem járok az orvosira, se nem beszélem az angolt, tehát elég nehezen találHATNÁM meg...
nem hiszem, hogy itt fáradtság vagy nem fáradtság kérdésről lenne szó.
ha annyira lusta lennék, akkor a te válaszodra sem reagálnék, ami elég sok időt elvesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!