Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol találhatom meg a Merida a...

Hol találhatom meg a Merida a bátorból ezt a filmkockát? Le szeretném rajzolni, de nem találom

Figyelt kérdés

Jó minőségben kéne, mert le szeretném rajzolni, tehát minél nagyobb felbontásban.

Amint éppen az erdőben lovagol, és ugrat át egy farönkön, miközben nyilazik. Ez a jelenet, csak a normális, animációs kép:

[link]

2012. aug. 4. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön ki Blueray-en, addig nem biztos, hogy találni fogsz olyat, ami legjobb lenne egy képhez. Addig csak a 1080p trailer-ből tudsz válogatni.
2012. aug. 6. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Találtam, de nem a legnagyobb felbontás:

[link]

2012. aug. 6. 10:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Ezt a képet én is láttam már, és erre is gondoltam, de nekem az kéne, amikor átugrat egy farönkön, és oldalról mutatják, nem ez. De lehet, hogy ez lesz, amit küldtél, ha nem találok mást :)
2012. aug. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!