Anime666 kérdése:
Ki szereti közületek a Queer as Folk-ot? ( A fiúk a klubból)?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert egy ismerősöm hülyének tart az miatt hogy én ilyeneket nézek, és szeretném tudni hogy ti szeretitek-e :DDD2012. aug. 3. 06:50
1/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó kis sorozat!
2/16 anonim válasza:
Soha ne érdekeljen, mások mit tartanak a te ízlésedről.
Hogy is szokták mondani?
Ízlésekről beszélgetni olyan, mint építészetről táncolni
3/16 anonim válasza:
Igen jó, sorozat. Én is nézrem én már a 4. évadnál tartok.
8/16 Evelin Linett válasza:
Én speciál nagyon szeretem 2,5 hete újra kezdtem nézni és a mai napon fejemztem be a 2. évadot. Amikor megjelent DVD-n az első évad aznap mentem a boltba megvenni kb 15 lehettem. Most kaptam meg eredetiben a 2. évadot és egy hónapon belül a 3.4.5. évadot is megkapom.
Na visszatérve... tényleg ne érdekeljen ki mit mond. Legelőször én 12 éves koromban láttam. Most vagyok 18. Azóta vagy 7x-8x megnéztem a sorozatot! Nem kell senkivel sem foglalkozni. Ha tetszik nézd és ennyi. :)
10/16 anonim válasza:
Most néztem meg, és még jópárszor meg fogom! Imádtam! A téma csak az egyik dolog, ami tetszett benne. Érzelmes, nagyon humoros, jó a zene, számomra szerethető az összes karakter. Persze aki konzervatívabb, annak megfeküdheti a gyomrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!