Mondanátok rengeteg horror filmet? Lehet régi és lehet új
Már sírva fakadok ba.szdmeg.
Naponta kiteszik ugyanezt a kérdést.
Hamár ittvagyok alapon írok néhányat:
Zombi(1979)
A pokol hét kapuja(ez is régi)
The dead(2010)
Ju-on:the curse 1-2(2000)
Yogen(2004)
Dead waves(2004)
De tényleg nem értem,hogy miért nem lehet a keresőt használni,vagy visszanézni pár kérdést,biztosra megyek,hogy találnál "jó horror" jellegű kérdést,kérdező.
Hali! Egyetértek a sértődött válaszolóval, de azért na, nekem a Halálos hallgatás tetszett nagyon (Dead Silence), a Halál szülötte se volt rossz. Ha nem bírod a nagyon ijesztőeket, ajánlom a Paranormal Activityt, az nem ütős, de egy kicsit unalmas... Ha meg szereted a komédiát, akkor az Elvarázsolt kastélyt mondanám. Amúgy sok horrort néztem, de most nm jutnak nagyon eszembe a címek... ja, ha szereted az ördögöset, akkor Az ördögűző vagy Az utolsó ördögűzés, sőt még a Rec is. Ha meg az ilyen fertőzöttek tetszenek, Véres karácsony vagy Pánik a szigeten. És elég gyenge film, de a horror kategóriában van a Véres valentin is.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!