Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmek készültek a...

Milyen filmek készültek a Csillagkapuból?

Figyelt kérdés
egyről tudok,ami még a 90'es években készült,a címét nem tudom

2012. aug. 1. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen meglepő, Stargate a címe, 1994-ben készült :)

Azután jöttek a sorozatok: Stargate SG-1, a Stargate Atlantis (SGA), a Stargate Universe (SGU). Aztán van még két mozifilm, Az igazság ládája, ezt követte a Stargate Continuum. Kb. röviden ennyi.

2012. aug. 1. 21:29
 2/12 A kérdező kommentje:

olvastam vmi olyasmiről,h mostanában csinálni akarnak egy újat,a címére nem emlékszem..ez kacsa?

(a 2 filmet én is láttam,azért nem írtam,h ha vki ennyit tud,írja le,hátha ösztönzi a többit:D)

2012. aug. 1. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is olvastam. Lehet, hogy lesz belőle valami, de korántsem biztos.

[link]

2012. aug. 1. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami film, Atlantissal kapcsán tervbe volt véve, de hogy mi lett vele, az már más kérdés.
2012. aug. 1. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Atlantishoz meg az SG-hez is voltak tervben további filmek.

De meglepődnék, ha azokból bármi is lenne már.

2012. aug. 1. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármit is szeretnének még ebből a témából csinálni, nagyon át kell gondolni, hogy mit és milyen szereplőkkel, főleg így a befejezetlen SGU sorozat bukása után. Az sajnos inkább egy többé-kevésbé ismeretlen szereplőkkel kissé nyomasztó hangulatú akció-krimi lett...Aki a másik két - igen sikeres - SG sorozat szereplőihez, hangulatához és humorához szokott, csalódnia kellett.
2012. aug. 1. 23:06
 7/12 A kérdező kommentje:
abból még egy részt se láttam,de ahogy olvasom,nem nagy kár érte.én azért sajnálom/sajnálnám,ha nem lenne.mind a 2 film 2008-as,reméltem,h tovább folytatódik a filmgyártás,de nem:(
2012. aug. 2. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Jaj, annyira utálom ezt a negatív kritika áradatot... szerintem igenis jó volt az SG:U is, és úgy mondom ezt, hogy a SG:1 és az Atlantis a kedvencem. Jó, persze, más, de valahogy jól, mert ez nem annyira kiszámítható. Sajnálom, hogy ennyire sokan lehúzzák, és azt is, hogy csak 2 film van. Az Atlantist is jobban befejezhették volna, arról is volt terv, de nem lett belőle semmi. Volt terv egy olyan filmről is, amiben a programot felfedték volna a Föld lakói előtt, de arról se hallani mostanában semmit... sajnos...
2012. aug. 2. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha utálod, ha nem, a SG-sorozat célközönségének tetemes része ezen a véleményen volt. A sikertelenséget pedig bizonyítja a sorozat befejez(het)etlensége...

Ettől még nyugodtan tetszhet neked az SGU, én tiszteletben tartom a véleményed. Mint SG-rajongónak azért nekem is megvannak az eddig leadott részek és még a kis "webizódok" is, de a többi SG-sorozatot többször előveszem:)

2012. aug. 2. 22:56
 10/12 anonim válasza:
Én is szeretem nagyon az SG:U-t, kifejezetten előnyére vált, hogy valamivel komolyabb hangvitelben ment, mint a többi. Sajnálom, hogy se az Atlantiszt, se az Univerzumot nem fejezték be tisztességesen. Filmek közül nekem legjobban a Continuum jön be, legkevésbé meg a legelső, sima Csillagkapu, de lényegében azt hiszem ennek az oka, hogy nem Richard Dean Anderson játssza ott az ezredest. Ezek a sorozatok ezekkel a színészekkel jó, én nehezem szokom meg ha váltás van. A sima SG 9, 10, évadát se szeretem először, mert Hammond-ot is meg O'Neill-t is leváltották. Örülnék ha más nem, de lenne egy befejező része az Atlantisznak, meg folytatnák az SGU-t, sajnos nem sok esély van rá.
2012. aug. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!