A Naruto Shippuden-nek lessz folytatása? Mármint most ugye a shinobi háború megy. Viszont miután vége lesz utána a narutónak is vége?
Hu, jó régi kérdés ez már, de most találtam meg(na mindegy). Az eddigieket elnézve, igen, tuti, hogy vége lesz..A Shippuuden-nek. Nem úgy értem, hogy lesz Akkippuden(ami kamu), hanem jó lenne, ha végre valahára tizenvalahány év után, drága Narutonk Hokage lenne. Például én totál úgy képzeltem el, hogy az utsó előtti részben jól legyőzik Madarát, Sasukéval majd csak kedzenek már valamit, Sakura átvenné Tsunade helyét, vagy nem is tudom. Az utolsó részt majd később.
(Kicsit eltérek, a témától, ha nem érdekel ne olvad el!) Annyit szeretnék most Sakurával és Hinatával kapcsolatosan, hogy soha nem tudtam eldönteni, hogy akkor Narutonak jó lenne jövőben a Sakurával, akibe kiskora óta szerelmes, vagy Hinatával, akivel jobban összeillenének, pl.: Minato=Hinata(nyugis meg minden) Kushina=Naruto(nem kell magyarázni). És itt ezen a ponton eldöntöttem, hogy akkor legyen: Naruhina! De mondta Kushina Narutonak, hogy találjon egy hozzá hasonlót. Itt már megint majden meggyőztek, hogy Narusaku a jobb, de csak abban hasoníltanak, hogy forrófejűek, meg amúgy sem illenek őssze Narutoval, mert az Kushina&Kushina.
Na, most jól eltértem a témától, de a lényeg, hogy előveszik a még Pein-es esetet, a vallomást meg mindent, (mert azóta csak a háborúban volt valami) és tisztáznák a dolgokat. Aztán az utsó részben visszatérnek Konohába, mint a "Shinobi Világ Megmentői". Eltemetik, Nejit, Shikakut, Inoichi-t. Narutot felkérik Hokagénak, Shikamaru lesz a jobbkeze, ahogy a mangában mondta, Hinatával összejönnek. Élik az életüket, küldetések halálok..stb. Ja, és még Sasukéról annyit, hogy mivel 4 évig szökött ninja volt, nem lett Hokage természetesen, de visszatérhetett Konohába, hogy Naruto mellett védje meg amit bátyja fennhagyott, de csak azért mert ő is jött segíteni a Madarás harcba. Az utolsó rész utolsó felében meg, mutatnák hogy mi lett velük 5 évvel később, semmi több. Vagy még arra gondoltam, ha ez nem is, de egy movie szólhatna arról, hogy mi lesz a jövőben. Amíg ezeket a Sakura-Hinatás, meg Szaszkés szálakat nem varrják el nem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!