Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felhők fölött 3 méterrel. Mi...

Felhők fölött 3 méterrel. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
szerintem a legszebb film.. legalább is az egyik amit valaha láttam.. mikor az előzetesét néztem azt hittem hogy valami hülyeség nem is jött be de mikor megnéztem.. elsírtam magam rajta a vége felé.. hogy van még olyan pasi aki tud igazán szeretni egy lányt és bármit meg tenne/tesz érte.. de szeretnék egyszer én is egy ilyennel találkozni :) csak az az egy nem tetszett benne mikor megütötte.. meg most néztem a 2. rész előzetesét és ott meg valami másik csajjal kavar még legalábbis az elején :/

2012. aug. 1. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Tökéletesen osztom az alábbi véleményt, véleményeket (Szellem), mi fiúk szerintem lassan a világból kiszaladnánk ennek a filmnek a tini lányok által gerjesztett hisztériájától.

[link]

2012. aug. 1. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A filmel nincs bajom, csak avval, hogy MINDEN HARMADIK ISTENVERTE KÉRDÉS ERRŐL SZÓL AZ OLDALON!!!!
2012. aug. 1. 08:43
 3/4 HalkHogen ***** válasza:
100%

Döbbentesen unom ezt a filmet.

Rengeteg tinédzser lány írogat ide, azért kerül naponta ötször terítékre. A többi korosztály és a fiúk le se tojják. :)

2012. aug. 1. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Jah, Én is úgy vagyok vele hogy iszonyatosan elegem van ebből a témából a rengeteg kérdés miatt.

A filmről viszont sajnos nem tudok nyilatkozni, úgyhogy bocs ha bepofátlanodtam válaszolni de nem bírtam megállni.

2012. aug. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!