Ki a kedvenc szereplőtök a Karib-tenger kalózaiból, és miért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 15:03
1/14 anonim válasza:
Jack Sparrow: mert ha viccet mond, az nagyon ütős, arrogáns, de szerethető karakter...és imádom!
2/14 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled, nekem is ő az egyik kedvencem. :)
2012. júl. 31. 19:05
3/14 anonim válasza:
Nekem is ő, sőt, szerintem mindenkinek. Nélküle ezek a filmek,nem is filmek. Orlando Bloom és a csaj nélkül meglehetett csinálni a 4. részt, de nélküle...
4/14 A kérdező kommentje:
Bizony, ő vált a filmek fő alakjává, aki nélkül elképzelhetetlen a történet.
A másik kedvenc szereplőm James Norrington. Szerintem nem érdemelte meg a halált a 3. részben, hiszen talán a legnagyobb hős volt a történetben.
2012. júl. 31. 20:14
5/14 anonim válasza:
Természetesen Jack. :D Nagyon vicces, tökmindegy mit mond vagy csinál. De Will és Elizabeth se olyan rosszak.
6/14 anonim válasza:
Jack Sparrow mert olyan okos-bolond. Hülyén viselkedik, de mégis okos. És a járása ... Az nagy :))
7/14 anonim válasza:
Davy Jones :) Imádom a történetét,a szerelmét Kalüpszóval,és hogy kegyetlen,belül mégis van benne jó.
Meg persze Jack :)
8/14 anonim válasza:
Jack, mert Johnny Depp játssza, és ő a kedvenc színészem <3
9/14 anonim válasza:
Egyértelműen Jack. :D Utána Barbossa, imádom a kapitányi vitáikat. XD De Norringtont is bírom, valamint Mr. Gibbs-et is. :D
10/14 anonim válasza:
Jack Sparrow, ez nem is kérdéses.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!