Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter tulajdonképpen...

Harry Potter tulajdonképpen kitől kapta a versenyseprűt?

Figyelt kérdés
A Nimbusz 2000-re gondolok. Ő maga nem vehette, hiszen akkor nem lepődött volna meg úgy rajta. McGalagony vagy Dumbledore pedig nem hiszem, hogy költött volna rá ennyit. Vagy igen? Említik ezt valahol, és csak az én figyelmem kerülte el?

2012. júl. 31. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:

McGalagonytól.

Harry soha nem kap semmit, egész életében nem kapott semmit. Szerintem McGalagonynak nem kottyant meg az a kiadás, tekintve, hogy szállásra, kajára nem is igen kell költeniük. + Harry még tehetséges játékos is, ezért meg "jó befektetés" is.

2012. júl. 31. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem McGalagonytól kapta.Kiderül még az első részben.
2012. júl. 31. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is McGalagony rémlik

még egy levél is volt amiben leírta hogy a versenyseprűt a kviddics meccsekhez kapta

2012. aug. 1. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a tanárnőtől kapja, és mellékel hozzá egy levelet is, hogy ne bontsa ki a többiek előtt a söprűt, mert ugye az elsősöknek nem lehet seprűjük! :)
2012. aug. 2. 15:00
 5/5 pollikaa válasza:
Az 1.részben (Bölcsek Köve) a Nimbusz 2000-t Mc Galagony Professzortól. A 3.részben (Az azkabani fogoly) Sirius Blacktől (keresztapjától) kapja a Tűzvillámot.
2012. okt. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!