Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan sorozatokat, ami...

Tudtok olyan sorozatokat, ami gimnazistákról, esetleg egyetemistákról szól mindennapi drámákkal vagy olyat ami ugyan fiatalokról szól de misztikus vagy fantasyis vagy sci-fi, thrilleres?

Figyelt kérdés
- vámpírnaplók,hellcats,true blood,teen wolf,pretty little liars,glee,secret circle,gossip girl-ezekhez hasonlókra gondoltam.

2012. júl. 31. 10:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 16. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Háááát, én határozattan ajánlom:

Leiner Laura - Szent Johanna Gimi sorozat (1-7)

Ez egyáltalán nem fantasy, sőt! Jobb mint egy fantasy, sokkal. Tudom mert én szinte falom a könyveket és a kedvenceim a fantasy+romantika, de ez ROHADT JÓ könyv sorozat :D és ami a legjobb, hogy Magyar! Ajánlom!

13/L

2012. okt. 2. 08:50
 13/18 anonim ***** válasza:
esetleg blue mountain state ez egy egyetemi csapatról szól egy icipicit gossip girl-ös de csak nagyon picit
2012. okt. 13. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Kínos! én imádom!
2012. okt. 27. 11:26
 15/18 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat es amugy meg ha mar valaki felhozott egy konyvet lasd szent johanna gimi mit amugy mar kiolvastam..az osszeset es tenyleg jo,de igazabol filmes sorozatokra voltam kivancsi,azert koszi
2012. dec. 28. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ez nem teljesen olyan mint amiket te írtál (Azokat én is láttam mind és jók) de lehet hogy tetszeni fog. A címe: Carrie Naplója
2013. jún. 12. 11:46
 17/18 anonim válasza:
szégyentelenek
2014. jan. 23. 11:57
 18/18 anonim válasza:

Glee

Internátus

Bárka

2015. jún. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!