Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A következő filmnek címe...

A következő filmnek címe érdekelne!?

Figyelt kérdés
Műfajt illetőleg biztos hogy sci-fi. A történet szerint kis fekete kövek, vagy meteorok hullanak szanaszét. A kis kövekben valami kobra szerű lények vannak, akik megfertőzik az embereket. Az első fertőzött a film legvégén levedli a bőrét, és oda várja mindazokat akik szintén megfertőződtek. Készítenek ellenük hegyi virágokból valami szérumot, és azt közéjük dobva meggyógyulnak, az első meg azt hiszem meghal... Régi film, valamikor 90-es években láthattam, vagy a 2000 évek elején... Ha valakinek beugrok, hálás lennék ha leírná a címét... előre is köszönöm

2012. júl. 29. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban láttam egy filmet, de csak az maradt meg belőle, hogy kis fekete kövek hullanak az égből és megfertőzi az embereket. Sokáig keresgéltem mire megtaláltam. Nem vagyok benne biztos, hogy erre gondoltál, de megér egy próbát. :)

Invázió (1997):

[link]

2012. júl. 29. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem ez lesz az, mert én is gyerekkoromban láttam... köszönöm szépen a segítséget :)
2012. júl. 29. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:

tényleg az, bár még csak egy bemutatót találtam róla, úgyhogy még egyszer köszi :)

http://www.youtube.com/watch?v=6wQFjhc2jLY

2012. júl. 29. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :) Én is sokat szenvedtem vele mire rátaláltam. :D
2012. júl. 29. 23:53
 5/6 bonaparte1815 válasza:
Én is azt a filmet keresem, de az invázió 1997-es film, amit belinkeltetek az nem az! Én se tudom mi a helyes válasz :(
2015. okt. 25. 10:43
 6/6 bonaparte1815 válasza:

Ez lesz az mégis!

Invázió

(Invasion)

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 175 perc, 1997

rendező: Armand Mastroianni

író: Robin Cook

forgatókönyvíró: Rockne S. O'Bannon

zeneszerző: Don Davis

operatőr: Bryan England

vágó: Scott Vickrey

szereplő(k):

Luke Perry (Beau Stark)

Rebecca Gayheart (Cassy Winslow)

Kim Cattrall (Dr. Moran)

Christopher Orr (Pitt)

Rosanna DeSoto (Nancy Ochoa)

Louis Crugnali Jr. (John Ochoa)

Michael Warren (Dr. McCoy)

A Föld légkörébe beazonosíthatatlan idegen test hatol be. Nem sokkal később az amerikai Arizona állambeli Phoenixben egyre több megmagyarázhatatlan fertőző betegség szedi folyamatosan áldozatait. A betegek száma rohamosan emelkedik. Eközben a fiatal Bean Stark rejtélyes fekete kavicsszerű tárgyra bukkan...

2015. okt. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!