Miről szól a Pretty Little Liars? Én nem értem mi történik, olyan összevisszaság az egész!
"A sorozat központjában öt lány áll, akik közül az egyikük, Alison egy rejtélyes éjszaka után eltűnik. De a testét nem találják sehol. Egy évvel később a lányok eltávolodtak egymástól, de hirtelen rejtélyes üzeneteket kapnak egy titkos A-tól? Ki lehet vajon az az A? És miért tudja a lányok összes titkát?"
Az elején én sem értettem mindent, de ahogy nézed a sorozatot egyre több minden kiderül.:)
Köszi a választ! :) De úgy látom te tudod miről szól a többi része csak nem akarok leírni! :D Amúgy eddig én is eljutottam, mert pár részt láttam belőle, de angolul, úgyhogy azért se értettem annyira. De Alison meghalt, nem?
Olyan sok furcsa szereplő van benne, nem is tudom pontosan ki-ki. Csak Aria-t tudom hogy ki. :)
miért nem nézed akkor feliratosan? fent van neten is
kezd elölről ,így
az első részek szerintem mindenkinek értelmetlen,de ahogy nézed kiderülnek a titkok,és nagyon izgalmas sorozat:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem teljesen érthető,annak ellenére,hogy azt mi sem tudjuk,ki ölte meg Alit,és ki bántja a csajokat.De amúgy nem összevisszaság.
Amúgy én már kétszer végignéztem az eddigi részeket,szóval ha kérdésed van írj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!