Ajánlanátok olyan vígjátékokat és szuperhősös filmeket, amiket 10 éves gyerekek is megnézhetnek?
Vígjáték:
Két pasi meg egy kicsi
Jóbarátok
Madagaszkár
Taxi
Astérix és Obélix filmek
Szuperhősös:
Batman
Szuper felsőtagozat
Transformers
Thor
Bosszúállók
Számos rajzfilm is készült szuperhősökkel kapcsolatban: Bosszúállók, X-men, Pókember, Batman, Superman, stb. Szerintem ezeket nyugodt szívvel megnézetheted velük.
A filmeket, mint pl az új batman film is, nem tudom mennyire fogja fel egy 10 éves gyerek, vagy esetleg milyen hatással lehet rá.
Viszont a Smallville sorozatot, ami Superman fiatalkoráról szól nyugodtan megnézetheted vele.
Vígjátékban Kaliforniai álom, Szívtipró gimi, Jóbarátok.
Konkrét filmeket nem tudok mondani vígjáték kategóriában, mert ott szinte minden filmben van olyan ami miatt nem ajánlanám. A Pókember első két része egész jó, nincs benne semmi rossz, de a harmadikban benne van Venom, ami egy elég ijesztő karakter. A Vasember 1-2 sem egy olyan félelmetes, szóval ezeket is megnézetheted vele.
DE sokszor írtam, hogy "megnézetheted vele" Ennyit a változatos szókincsemről :D
Eszembe jutott pár vígjáték (vagyis a saját filmjeim közül nézem őket:) ):
Az új fiú
Peyne Őrnagy
Csak barátok
Ace Ventura 1-2
Zsenikém - Az ügynök haláli
Földre szállt boszorkány
Felvéve
Hanta boy
Karácsonyi vakáció
Európai vakáció
Családi vakáció
A Mindenható
50 első randi
Oscar
Vissza a jövőbe trilógia
Idétlen időkig
Mintamókus
Állj, vagy lő a mamám
Szuperhősösben még a Fantasztikus négyes 1-2
Alien filmek.
kevés film van amiben ilyen hősies a hős aki még nő is.
megtanítja hogy ki a rossz és ki a jó.
Nézzétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!