Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani a Code...

Tudnátok ajánlani a Code Geass-hoz hasonló anime-et?

Figyelt kérdés
legyen benne pl: világháboru,a fö szereplö eltitkolja a ki létét stb... és fordulatos legyen...
2012. júl. 27. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát pont olyat nemtudok ami világháborus meg anonimon megy a csávó.. de van 1-2 nagyonjó , sőt jobb a code geassnál!

Mirai Nikki

Angel Beats

Elfen Lied

Darker Than Black

Accel World /jelenleg fut/ /ebben a kilétüket majdnem mindenki titkolja/

Tiger and Bunny /ittis van titkolózás/

Stein's Gate

Blood +

Fate/Stay Night

Fate/Zero & Fate/Zero 2nd / F/SN "prolog" /

Deadman Wonderland

Full Metal Alchemist & Full Metal Alchemist : BrotherHood

One Piece /igaz ez neverend/

Devil May Cry

Higurashi No Naku Koro Ni

Higurashi No Naku Koro Ni Kai

Umineko No Naku Koro Ni

Berserk

Gantz

2012. júl. 28. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. júl. 28. 15:34
 3/9 anonim válasza:
Ami nagyon hasonlít az a Guilty Crown! Ajánlom, a zene és a sztori is nagyon jó, a közepén mintha belassulna de a 12-13. résztől vá lig igazán jóvá.
2012. júl. 28. 22:01
 4/9 anonim válasza:
Válik* elnézést de belelkesültem, lehet megnézem megint :D Amúgy a Code geass nálam favorit.
2012. júl. 28. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Nincs sok hozzá hasonló anime. Nálam csak a Death Note van egy szinten vele. Guilty Crownt meg csak időpocsékolás megnézni elég gyenge anime.
2012. júl. 28. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem meg a Death Note időpocsékolás , vagyis mondjuk úgy hogy az első 24része nagyonjó 9-10pont között , de utánn szörnyű ...
2012. júl. 29. 02:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szörnyű? Elismerem jobb az eleje sokkal de a Guilty Crown még így is a trágya animék közé tartozik.
2012. júl. 29. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Guilty sem alkotott nagyot .. :|
2012. júl. 29. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Háát, ezekből a kommentekből is látszik, hogy ahány ember annyi ízlés. Nekem a Death Note a kedvencem, ezért elkezdtem megnézni a Code Geass-t, de nem tetszett. Amúgy világháborún kívül a Death note szerintem a legjobb ilyen téren, de én fanatikus vagyok. Mindenesetre azt mondom, ha valami anime története megtetszik, nézz meg belőle 2 epizódot, aztán majd eldöntöd, neked tetszik-e vagy nem.
2012. dec. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!