Mi a film címe az alábbi leírás alapján?
Figyelt kérdés
Az ismerősöm kérdezte egyik nap hogy csak egy kis részét kapta el mert sietett.Az volt hogy egy kisegyerek az erdőben(olyan gyerek mint a dzsungel könyvében "benszülött")
Ment az erdőben és átakar menni egy sínen amin jön a vonat aztán a gyere csak a végén ugrik el.Aztán nekem is rémleni kezdett hogy ugyanezt a jelenetet láttam én is még anno mikor kicsi voltam és még a "páppáráráppáppá piáppá" stílusú színes logós rtl-n én is láttam.A HP 2.részét akkor adták a tv-be szóval nem mai film.
2012. júl. 27. 00:44
1/2 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott hogy volt benne egy jelenet ahol valamiyen iszapos vagy sáros részen van és valami lény előjön belőle és megpróbál vele beszélni,vagy ez egy másik film,nem tudom, de ha igen ennek is érdekelne a címe.
2012. aug. 2. 00:52
2/2 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű a válasz de kiderült hogy ez a dzsungel könyve 2.Az első tippünk is ez volt de nem gondoltunk hogy ennyire egyértelmű.Azonban a másik jelenet ami később jutott eszembe nem szerepelt benne úgyhogy az még indig érdekelne hogy az melyik film.
2012. aug. 2. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!