Ti emlékeztek ilyen filmre? Melyik lehet ez?
Figyelt kérdés
A film arról szól, hogy egy amerikai város alatt (talán New York) hatalmas vulkán van, amit végül úgy oldanak meg, hogy egy mérnök, vagy szakember segítségével feltöltik valami olyasmi anyaggal, mint a purhab, vagy valami tömítő anyag. Ti emlékeztek ilyenre? Régen az RTL-en láttam, csak már a címére nem emlékszem. Ha ti tudjátok légyszi írjátok meg.2012. júl. 24. 21:56
1/4 HalkHogen válasza:
Afene. Láttam én is, de nem ugrik be a címe... Az bezzeg igen, hogy volt benne egy nagyon szép, rövid, kihidrogénezett hajú csajszi... :-)
Azért majd még gondolkozom rajta.
2/4 anonim válasza:
3/4 HalkHogen válasza:
Ja, pont most akartam írni, hogy talán ez a Tűzhányó New Yorkban c. film az.
4/4 A kérdező kommentje:
A Tűzhányót ismerem, nem az. de a másik amit mondtál lehet az lesz, majd megnézem. Amúgy én sem vagyok benne biztos, hogy New Yorkban volt, de tudom, hogy valamelyik nagyvárosban történt. Köszi az eddigi válaszokat is, ha még eszetekbe jut szívesen várom az ötleteket.
Elsőnek: Én meg egy jóképű pasasra emlékszem, ahogy lent van valami üregben... :P
2012. júl. 25. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!