Régi (kb 20 éves) medvés horror címe?
Hű,ne haragudj,lehet,hogy nem erre gondolsz,de én ezt a medvés horrort ismerem:Grizzly
Régen sok ilyen film volt. Mintha úgy rémlene, hogy az egyik film akkor a "Gyilkos medve" egy másik "A nagymedve" címet kapta volna szinkronizálás alkalmával.
Az elsőben volt egy olyan jelenet, hogy a vadászok kint a szabadban éjszakáztak, és az egyiknek őrködnie kellett. Majd vagy tényleg megtámadta a medve, vagy azt támadta hogy rárontott. Már nem nagyon emlékszem rá, de volt benne egy olyan párbeszéd is, amikor az egyik vadász a másiknak mondta, hogy a medve nem eszi meg frissen az embert, csak elvonszolja. Majd amikor már büdös a hús, akkor eszi meg.
A második filmben egy öreg vadász szerepelt, meg az unokája. Volt egy olyan jelenet, hogy a kutya száját medvezsírral kenték, hogy így képezzék ki a medvevadászatra. Egyébként tényleg egy hatalmas medve volt benne. A film végén van egy olyan jelenet, hogy az öreg elég elcsigázott állapotban próbálja lelőni a felé közeledő medvét, de nem sikerül neki. Ekkor a kutya segít neki, amíg összeszedi a fegyverét az öreg. A kutya hősi halált hal :-) majd az öreg végül leteríti a medvét.
Talán az elsőben volt ez a hajas jelenet is... Ha valaki ismeri ezeket a filmeket, mondja már meg a címüket!
Helyesbítés:
"vagy azt álmodta hogy rárontott"
A Film angol címe: Yellow Fangs
Már én is régóta keresem, ha valakinek megvan én vevő lennék rá.
Húúúú :S
Hát ezt még a legjobb torrent oldalakon sincsen fent.Külföldin,sem magyaron.Pedig én is kiváncsi lennék rá.
Üdv!
Csak szólnék mindenkinek,aki keresi/te ezt a filmet,hogy tegnap feltették az asiatorrents oldalra,angol felirattal.Magyar is biztos van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!