II. Világháborús filmeket keresek, amelyek a német oldalt mutatják be, van ilyen?
Figyelt kérdés
Nem dokumentum-filmet, hanem a klasszikus akció-drámát inkább. A Bukást láttam, olyant néznék, mint pl az Elit Alakulat, csak németekkel...2012. júl. 23. 08:41
2/8 A kérdező kommentje:
kösz, megnézem :)
2012. júl. 23. 10:10
3/8 anonim válasza:
Sztálingrád
Sok technikai hiba van benne,de ezt bőven felülmúlják a színes,izgalmas harcjelenetek,nagyon jó film!
5/8 anonim válasza:
Szerintem az Ellenség a kapuknál(Ed Harris,Jude Law)orosz és német sniper-ek ről szól!!
6/8 anonim válasza:
Europa, Europa
(Europa Europa, 1990) [link]
Fekete Könyv
(Zwartboek, 2006) [link]
Sophie Scholl - Aki szembeszállt Hitlerrel
(Sophie Scholl - Die letzten Tage, 2005) [link]
Drezda
(Dresden, 2006) [link]
Mein Führer - A véresen valódi valóság Adolf Hitlerről
(Mein Führer - Die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler, 2007)
A tengeralattjáró
(Das Boot, 1981) [link]
8/8 anonim válasza:
Anyáink, apáink (Unsere Mutter, unsere Väter) ez többrészes minisorozat de nagyon jó. Ha jól tudom, BBC készítette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!