Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? (többi lent)

Melyik ez a film? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elég régen láttam, lehet keverek két filmet. Aki tudja kérem írja le mire gondol. Azt hiszem azzal kezdődik, hogy egy ilyen szekérrel, mint amilyennel a régi színitársulatok jártak érkezik egy koma. Később vív a medvével, ha jól tudom. Majd ha csettintenek (?) akkor hirtelen profin kardozik, de ha megint olyan nyuszi lesz hogy még a kardot sem tudja miért fogja. Van egy mackónő XD szóval ilyen hülye fejdísz van a fején ami beugrik és az odaad neki egy ilyen pirulát hogy belerakja az egyik pohárba, valami sárkány van rajta és ezt a varázsigét mormogja: A sárkányos pohárban virul a pirula, a másik pohár benne a halál, vagy ilyesmi. Később amikor a harcra kerül sor összemágnesezik a kezük és inkább nem isznak.

A végén azt hiszem bújtatnak egy cscsemőt is valami fekete hajú lánnyal.

Aki tudja kérem segítsen

2012. júl. 22. 19:14
 1/3 zusomJe ***** válasza:
szerintem ez 6-8 film + mese + álom keveréke lehet. megfejthetetlen...
2012. júl. 24. 04:12
 2/3 A kérdező kommentje:
tuti nem, ez létezik ez a film, két szememmel láttam
2012. júl. 24. 11:14
 3/3 viking77 válasza:
100%

A film címe: Az udvari bolond

[link]

2013. febr. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!