Csak engem "irritál" Kelly hangja a Misfitsből? :D
Ha a Skins-t láttad, abban is ott van a welsh vagy skót akcentus, de ezektől "élvezhetőek" a brit műsorok, mert így hiteles.
Tényleg szokni kell a hangot, de sokan pont ezt szeretik benne, hogy nem tiszta angol.
Ha magyarul lenne, minden ilyen jellegzetes dolgot elvesztene, mert ott nem törődnek azzal, hogy visszaadják. Nálunk is ha Győzike helyett valaki alámondaná tisztán a szöveget, az is teljesen eltorzítaná a valóságot, és nem lenne az igazi.
"fokken nazis"
Azt nevettem kicsit amikor ezeket ejtette
us - a-val
gun - azt is lefelé ejtette.
Én speciel, mint említettem Nathan hangja a legjobban követhető számomra, ezért cseng nekem szebben. :D
East Midlands-akcentust írnak, a terület Midlands, ennek egy része Skócia, egy része Anglia (Nagy-Britannia közepe)
A sorozat helyileg Southmere Lake-nél van forgatva, az London külső része (Thamesmead, south-east London)
Nathan csak két évadban szerepel, utoljára a 3x00 webepizódban (harmadik évad felvezető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!