Mi a címe ennek a filmnek?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromban láttam utoljára, legalább 10 éve. Ez egy repülős film, melyben a világok közt utaznak (bár ebben nem vagyok biztos). Az utasok, akik ébren vannak eltűnnek, akik alszanak ébredéskor veszik észre a helyzetüket. A történet során szinte pacman szerű lények jelennek meg, melyek felfalják a világot és előlük menekülnek az utasok. Ami még megmaradt bennem az egy vak kislány, aki ha jól emlékszem a szülei nélkül maradt.2012. júl. 22. 00:55
1/3 anonim válasza:
Ezt egy időben én is kerestem és nagy nehezen rá is találtam. De olyan kacifántos címe van,hogy azóta el is felejtettem,de most megint előhalásztam neked :)
Stephen King: Langolierek
2/3 A kérdező kommentje:
Istenem...mennyi év?!:D Köszönöm! Nagyon hálás vagyok!
2012. júl. 22. 13:52
3/3 anonim válasza:
Örülök hogy tudtam segíteni :) Jó kis film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!