Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha mar filmeket nezzunk...

Ha mar filmeket nezzunk nezzunk olyakat amiket erdemes megnezni! Vannak ilyen filmek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A testverem korhazba van! holnap viszem be hozza a laptopjat es azt kerte hogy rakjak ra filmeket! Tudnatok olyan filmeket mondani aminek ertelme is van es nem csak 1X nezesre lehet oket alkalmazni? Nemreg megnezte az intouchables filmet es nagyon tetszett neki es nekem is! Szeretnek minnel tobb es jobb filmeket vinni neki! Az a baj a mostani vigjatekokkal hogy hiaba nezem meg oket nem tudok rajtuk nevetni mert nem eleg jok a poenok. Kerek szepen mindenkit aki mond filmeket hogy ami akcio az legyen tenyleg akciodus,ami vigjatek az tenyleg legyen vigjatek es lehessen rajta jot kacagni...Ilyen filmeket mondjatok! MINDENKINEK KOSZONOM

2012. júl. 21. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
sci-fi-nek nagyon jó az én a robot,ha horrort akarsz zombis filmet akkor legenda vagyok,vígjátékra tudom ajánlani a feketék fehérent,nagyon jó film,követni fogom a válaszaidat szóval írj nyugodtaan,ja és a tesódnak jó búlást :)
2012. júl. 21. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Macskajaj

(Crna Macka, Beli Macor, 1998)

[link]

Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

(Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, 2006)

[link]

A tökéletes trükk

(The Prestige, 2006) [link]

Szemtől szemben

(Heat, 1995) [link]

Blöff

(Snatch, 2000) [link]

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

(Lock, Stock & Two Smoking Barrels, 1998) [link]

Illúzionista

(The Illusionist, 2006)

[link]

2012. júl. 21. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
a horror filmeket es a zombisokat sem szereti! de kosz a valaszt mind2!
2012. júl. 21. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
sci-fi meg vígjáték akk szóbajöhet,ugye ?
2012. júl. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!