Ha Dr. Hause-t és Dr. Hannibal Lectert összezárnánk ki győzne?
Hehe :)
House okos ember, de Anthony Hopkins szerintem sokkal műveltebb, kifinomultabb és talán intelligensebb is.
House csak egy megkeseredett embergyűlölő a szememben. Szóval én utóbbira teszem a voksom :)
Szerintem nem beszélgetnének.
Előbb Hannibal feldarabolná House-t, aztán nekiállna megsütni az egyik lábát. Közben House magához térne, összevarrná magát, aztán a botjával agyonütné az épp falatozó Lectert.
Hannibal eléggé sérült ember, aki meglehetősen ingerlékeny és bizony arrogáns is.
Mivel ő valóban sérült ember is - lelkileg -, ezért szerintem House nyerne.
Egyébként nem értek egyet azzal, hogy "House mekkora egy f*sz, meg nagyon bunkó, utálatos...". Aki látta végig a sorozatot, az tudja, hogy az átlagosnál szókimondóbb, tárgyilagosabb és élesen látóbb. Csak mivel a média meg sok ember úgy kezeli, hogy az előbb felsorolt jelzőkkel kell ileltni, ezért mások is átvették ezt - szerintem. (és vállalom ezt, még ha tudom is, hogy ezért jönni fognak a mínuszok, szokás szerint. Köszi előre is! :)).
Nyomtam egy pluszot, de nekem akkor se szimpatikus az ilyen szintű bunkóság.
Teljesen ugyanez a véleményem az új Sherlock sorozatról. Annyira öncélúan bunkó ez a karakter sokszor, hogy ez engem már irritál.
Mindegy, ilyen a filmes szakma. Aki akarja istenítse nyugodtan a szókimondást meg a tárgyilagosságot. Én csak bizonyos határokig vagyok hajlandó elfogadni :)
"Egyébként nem értek egyet azzal, hogy "House mekkora egy f*sz, meg nagyon bunkó, utálatos...". Aki látta végig a sorozatot, az tudja, hogy az átlagosnál szókimondóbb, tárgyilagosabb és élesen látóbb."
én láttam végig a sorozatot az első évadban még azért volt bunkó ahogy megfigyeltem, hogy valami célt elérjen, valakit megmentsen de a rákövetkezőkben a bunkósága már nem szolgált célt csak úgy a saját maga szórakoztatására csinálja a taplóságot... pl egy rákos kislányt szivat és baszogat céltalanul vagyis arra keresi a választ a bunkóságával miért bátor a kis csaj és a kollégainak azt magyarázza h nincs értelme h éljen kár őt megmenteni ezzel párhuzamosan viszont egy börtöntölteléket akar megmenteni akit másnap kivégeznek...
rám nem gyakorolt semmiféle hatást a média én nem szoktam olyan véleményeket nézni olvasni amit a doktorbácsival foglalkozik
"Hannibal eléggé sérült ember, aki meglehetősen ingerlékeny és bizony arrogáns is."
Miből gondolod, hogy sérült? másképp néz csupán a világra más az értékrendje amit csinál az gyerekkori trauma csupán, de mégsem éli meg traumaként... nagyon is erős és határozott karakter a sérült ember már ne haragudj nem ilyen... ugyanakkor, a sánta doki ellentéte is mivel a filmben rengetegszer kihangsúlyozza, hogy nem szereti a bunkó embereket a Hannibal c. filmben ezért fogyasztja az egyik FBI nyomozó agyának azon részét ahol a jó modor lakozik
Heló!
Miért sérült? Hát például mert embereket eszik - jó, lehet vitatkozni, hogy ez esetleg csak egy szokás, mint ezernyi más, de azért az ember nem kannibál alapból.
Aztán mert bűntudat nélkül gyilkol.
Erre értettem.
A House-ra visszatérve: nem mindnekire értettem természetesen, csak rettentő mód azvaró, hogy az esetek többségében olyanok beszélnek House-ról, akik a felkapott szövegeket lökik cask és talán még 3-4 részt se láttak :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!