Anowind kérdése:
Imádom a mesefilmeket és találtam 1 szupi oldalt+ 1 faces profilt! Mi a véleményetek róla? Ilyen írásos bemutatók vannak a blogon, de sok olyat megtudtam amit egyáltalán nem is gondoltam volna xD.
Figyelt kérdés
www.varazslatosmesefilmek.blog.hu
Az utóbbi Facebookos profilon sok mesét linkelnek be, nekem nagyn tetszik. Ti is nagy mese fanok vagytok? Esetleg vannak más oldalak is? :)
2012. júl. 19. 21:06
1/1 anonim válasza:
Én csak a teljes filmek megnézésének lehetőségét hiányolom innen.
Snoopy, valahol, valaki?
Én most ezt keresem nagyon.
Kb. 2 hete adták délután a tv2-őn és nagyon jól bemutatta a "vesztesnek" beállított Charlie-t.(DE sajnos 5 percenként reklém volt, ez le is mértem! Felháborító!!!) És persze az emberek hozzáállását. Konkrétan egy mesén mutatta be az emberi gyökérség sokféleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!