A felhők fölött három méterrel tényleg nagyon jó film?
nagyon nagyon
ha tetszett a szerelmünk lapjai is akkor ezt imádni fogod:)
Én nem tudom mit kajálnak benne.
Nálam az első mp volt hideg zuhany, mikor meghallottam a szinkront. A következő jelenet pedig végleg azt sugallta, hogy ezt én nem bírom végig nézni: a csávó felvázolja a szerencsétlen családját, lírikusán sablonos monólógban, majd nagyszájúskodik és f.szfejezik, ebből rögtön arra következtet az ember, hogy 17-nél nincs több, mert önkontrollnak híján van, és ha valaki felhergeli orrszarvúvá változik. (független attól, hogy megverték és stb.) De még adtam pár mp esélyt...majd látjuk ráülni a menő motorjára a nagy kant, aki eddig a kinézetén kívül semmivel nem fogott meg a vásznon, és akkor jön a következő orrbavágó jelenet. Meglát hátulról egy női fejet, amire elkezd mosolyogni, mint egy idióta, és gondolná az ember igen, most megfog szólalni valami kedveset, vagy még tűrhetőt. Erre: "héé csúfság" aztán közelebb megy a lányhoz, még meg akarja fogni a barma a kezét, és vigyorogva, mintha tényleg marha vicces lenne, még egyszer így szólongatja, mintha azt mondaná neki galambom. "hé csúfság". Ha ez udvarlás akart lenni, én azt hiszem lemaradtam valamiről, pedig még csak húsz vagyok,és valahogy nem értettem a fiút, hogy mitől menő, vagy egyáltalán honnan jön az indittattás, hogy így nyisson...Aztán a tipikus macsó szövegek, amiktől számomra a karakter nem láttat többet mint egy esetlen a semmire mellét döngető tinédzser fiút. Azt hiszem én ezt a film stílust kinőttem, ráadásul néhol argentín sorozat beütése volt. Nem bírtam megnézni...szerintem katasztrófa.
Persze ahogy olvasom, a tini lányok rajonganak érte, szerintem ez bizonyos korosztályt céloz, mert egy felnőttnek ezt kínlódás végig nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!