Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pókember?! Most hogy van ez?

Pókember?! Most hogy van ez?

Figyelt kérdés
Na szóval ugye ez a mostani film a CSodálatos Pókember úgytudom egy teljesen más lesz mint az előző trilógia. De am ez a Gwen Stacy most a pókember nagy szerelme van Marie-Jane? meg régen volt eegy mese abba meg volt valami Felicia Hardy, az kivolt?

2012. júl. 19. 14:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az előző három filmben kitalálták hogy tud magától lőni
2012. júl. 20. 23:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem az új filmet, nekem bejött Andrew nekem szimpibb pókember volt :D viszont Emma Stone mint Gwen hááát nem igazán jöt be és az a magyar szinkron neki borzalmas. Köszi a válaszokat. Remélem ennek az új pokembernek lesz folytatása amiben feltünik MJ :D
2012. júl. 23. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Michael Jackson :O (csak poén)
2012. júl. 23. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Jah Emmának nagyon sok kritikában megemlítették a rossz magyar hang választást.
2012. júl. 23. 16:35
 15/18 anonim ***** válasza:
A képregény szerint Gwen egy másik dimenzió béli pókembernek volt a nője ahogy itt is mivel képregény adaptáció részben.
2012. aug. 9. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem most elkezdett rémleni valami

még anno a Fox Kids-es Pókember rajzfilmben volt egy rész amikor több dimenzióból jöttek Pókemberek

az egyik Peter szupergazdag volt és az ő világába került a "valódi" Peter, na ott a gazdag Peter-nek egy szőke csaja volt

lehet az volt Gwen

2012. aug. 9. 23:35
 17/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszet az új pókember, gondoljunk csak bele rajzfilm sorozatból is van vagy 4 féle a 90-es évekből specular, ultimate , meg láttam a you tube-on még valamit na itt is másféle sztori alapján de benne van MJ, Dr conors, Venom és a többiek. Egyébként én is emlékszem arra a részre amikor másik dimenzióban Gwen a barátnője a gazdag Peternek.
2012. dec. 4. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Ts Jane Marie lesz a új szerelme. :)
2018. márc. 28. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!