Ha lesz Jégkorszak 5, az is 3 év múlva várható, vagy a technika fejlődésével gyorsabban kész lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 21:31
1/3 anonim válasza:
Ez szerintem nem a technikától függ, hanem hogy mennyire akarnak új filmet. Ha lesz is hozzá technika, mondhatják azt, hogy most tegyük félre pár évre a követkető részt.
Ezt meg így nehéz megjósolni.
2/3 anonim válasza:
Kell egy jó forgatókönyv, rendező, a szinkronhangjai a szereplőknek mikor érnek rá, mert van más munkájuk is, stb. Semmi köze a technikához.
3/3 anonim válasza:
Így van, szerintem sem a technikán múlik ma már egy ilyen kaliberű film elkészítése,a múltkor olvastam hogy a legtöbb animációs szoftvert még a Shrek 2001-es első részénél kidolgozták és azóta is használják és fejlesztik.
Szerintem is csak a stúdió részéről kell igénynek lennie újabb részekre és mivel most az Ice Age 4 is elég sikeres lett, első helyen landolt a toplistán, nyilván az anyagiak amik meghatározzák a további részek elkészültét.
A Surf's Up-ot (Vigyázz, kész, szörf!) nem véletlenül nem erőltették tovább mert az elhasalt a mozikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!