Vivi917 kérdése:
A felhők fölött három méterrel 2. című filmet fogják levetíteni a mozikban? És ha igen, akkor kb mikor? Aki tud esetleg segíteni akkor kérem válaszoljon!
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 14:09
11/20 oli5 válasza:
Ellinkelnéd lécci, mert nem találom sehol feliratosan.:S
12/20 anonim válasza:
HOL???? Mert én még nem találtam sehol!
=(
13/20 anonim válasza:
Szerintem sehol, csak úgy beírta.
15/20 anonim válasza:
Utánanéztem a 2012-es várható mozifilmeknek és egyelőre még nincs fenn a listán, de ha az első része nem volt moziban akkor valószínűleg ez sem lesz. Én már láttam és nagyon jó film, jobban tetszett, mint az első része, mindenkinek csak ajánlani tudom :)
16/20 anonim válasza:
Én tudok linket adni ahol feliratosan megnézhetitek online, van eredeti nyelven, angol nyelven és tegnap óta feliratosan is :) *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
19/20 anonim válasza:
Helyes, így legalább nem lesz tele tinipi....-kal a Cinema City yeeeh :D
20/20 anonim válasza:
BBB123 : Miért,te talán ott laksz???Vagy mi okból zavarna,hogyha tinilányok mennének el egy filmet megnézni oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!