A majmok bolygójával kapcsolatban készült sorozat is? Ha nem akkor melyik rész lehet ez?
Szerintem az 5. rész.
Az az egyetlen, amiben együtt élnek majmok meg emberek, így szerintem csak az lehet.
Nincs sorozat, csak 5 régi film.
Meg 2 újabb.
nagyon tévedsz,kedves előző,van sorozat,csak nem jelent meg magyarul: [link]
sőt,még rajzfilm is készült belőle. :)
Rendben bocs, életemben nem hallottam erről a sorozatról.
De a jelenet biztos, hogy az egyik filmben van, mert láttam én is. Kizárásos alapon az ötödik jöhet szóba csak.
Biztos, hogy nem az egyik filmre emlékszem, mert azokat kb tucatnyiszor láttam és az 5. részt már rongyosra néztem.
Biztos, hogy nem szinkronizálták le a sorozatot? Mert én biztosra veszem most már, hogy azt láttam, mert még egy részből beugrott néhány jelenet. Valami olyasmi, hogy egy sérült csimpánzzal sétál el 2 ember a naplementébe
hát én nem találtam arra utaló "nyomokat",hogy leszinkronizálták volna,de aztán lehet,hogy mégis volt akkoriban valami olcsó,gyors szinkron,láttam már ilyet is.De ha így is volt,azt sehol nem találod meg.
Torrenten le lehet szedni,csak az a baj,hogy magyar felirat sincs hozzá :(
(meghát imdb is megjelenítené a magyar cmet,ha le lett volna szinkronizálva szerintem.)
Vagy lehetséges,hogy a 2001-es verzióra gondolsz,bár arra szerintem nem illik a leírásod.
Értem :(
A 2001-es verzió sem lehet, mert azt is rongyosra néztem már :) egyszerűbb ha letöltöm a sorozatot és megnézem, hátha az volt az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!