Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A True Blood-nak az 5. évada...

A True Blood-nak az 5. évada mikor lesz meg teljes egészében kb?

Figyelt kérdés
Megnéztem az 5.évad 4.részét, és kíváncsi lennék rá, hogy mikor lehet megnézni a neten a többi részt is, mert gondolom ez is 12 részes lesz, mint a többi.

2012. júl. 17. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
6 részt adtak eddig le. Ha tudod hol osztanak meg ilyet, akkor ott keresd az újakat is. Sokkal később kerülnek fel mint torrentre, oda az adás utáni percekben felteszik, egy online megosztóra akár napokat csúszik.
2012. júl. 17. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
augusztus 27-re
2012. júl. 17. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2012. júl. 17. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is csak a 4. részig láttam és alig várom hogy a többi részt is feltegyék, asszem hotdogon láttam :) Torrentről hogy lehet megnézni? Merthogy azt írtad hogy ott hamarabb szokott fenntlenni :)
2012. júl. 18. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Torrentről letölteni kell, nem online megosztó, hanem mások gépéről vagy egy szerverről töltöd.

eztv.it vagy piratebay az amire gyorsan kikerülnek, a leadás utáni percekben. Mivel az amerikai főműsoridőben nálunk hajnal van, így a sorozatok is hajnal 2-5 között jelennek meg és tölthetőek le. Így mire reggel felkelsz, már biztos hogy van belőle megosztás. Egy klienssel letöltöd, és nézheted is. Angol felirat gyorsan, pár órán belül van, a magyar felirat is van amelyik sorozatoknál egész gyorsan elkészül, de a következő részig általában megvan. Amikor kiadják a feliratot, akkor berakod a videó mellé, átnevezed azonos névre (ha nem lenne az), és nézhető is.

2012. júl. 18. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Hotdogon már 6. részig fennt van, ;)

[link]

5.

[link]

6.

2012. júl. 18. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!