Milyen filmeket szeretnek a fiúk?
Figyelt kérdés
randim lesz egy fiú val engem kért meg hogy válaszak filmet de nem akarok olyan csajos filmet segítsetek milyen filmeket szeretnek a fiúk?!2012. júl. 17. 07:44
1/9 Dávid Gergely válasza:
a fiúk szeretik szerintem az akció meg a horrorfilmeket :D
3/9 anonim válasza:
Autós filmek,Akció filmek,vígjáték stb...
4/9 anonim válasza:
minden féle filmet szeretnek kivéve:
csajosfilmet rajzfilmet
5/9 A kérdező kommentje:
köszii szépen! <3
2012. júl. 18. 10:56
6/9 anonim válasza:
Csúcsformában 1,2,3, Másnaposok, Avatar, Terhes társaság: Ezeket ajánlom :)
7/9 anonim válasza:
nahát én pont hog nem szeretem a lövöldözös akcio filmeket csak a transformerst ami egy picit olyan... a vigjátékok jók pl.: másnaposok jack és jill rossz tanár amcsi pite bár az egy picit huzos meg szerintem van pár jó csajosabb film is olyanok mint a sex és new york házi nyuszi... és van olyan is ami romantikusés mégis tetszik :D
8/9 anonim válasza:
Legszarab hely a mozi Randira oda azért mennek mert nicsen témájuk és ott nem kell beszélni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. aug. 10. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!