Valami jó horrorr-vígjáték?
A haláli hullák hajnala inkább vígjáték(angoloktól ne is várjunk mást),de vígjátéknak tökéletes szakadtam rajta!
A Hullajó is jó horror-vígjáték,de nem 2000 után készült(régi film is lehet jó).
Továbbá ezek brutáljó vígjátékok:
Torrente 1-2-3-4
Postal (2007)
A Trancsirak az eszbonto szerintem, legalabbis en szakadtam:)
Horror kategoriaban ajanlom: Magasfeszultseg, Az utolso haz balra, Kopok a sirodra (ez nagyon nagy film), Nem fogadott hivas, Bujocska ( De Niro), A sziklam szeme 1.
Vigjatek: inkabb a sorozatokat reszesitem elonyben: Jobaratok,Ket pasi meg egy kicsi stb.
utolsó-Neked is elmondom,mint már sokaknak(nem sértésből),hogy a Köpök a sírodra az nem horror.A nemi erőszakkal akar sokkhatást kiváltani,de az nem nevezhető horrornak.
Amúgy hamár vígjáték sorozat,akkor Jim szerint a világ,szakadni fogsz :)
Igazad van es nincs igazad.:)
A hetkoznapi ertelemben veve nem horror, nincsenek zombik, termeszetfeletti erok.
A horror, mint mufaj, celja a felelemkeltes. Pszichologiai es fizikai vonala lehet. Pszichesen a lelki folyamatok abrazolasa a cel, a fizikai resznek pedig az eroszak, ver, fajdalom naturalis abrazolasa.
Az hiszem, hogy a Kopok a sirodra ezen kriteriumoknak maximalisan megfelel.
Kategoriatol fuggetlenul tartom velemenyem a filmrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!