Mi ennek a filmnek a neve?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem,hogy a filmnek valós alapjai is vannak. Van egy család, ahol van egy tinédzser fiú, aki azt hiszem tovább tanuláson gondolkodik, minél messzebb akar menni a szüleitől, azt hiszem. A nő ha jól tudom, terhes, de ebben már egyáltalán nem vagyok biztos. Csak azt tudom még, hogy a nő folyton álmodik és ezek az álmok olyanok mintha ő élné át. Kideríti, hogy hol van az a hej amiről folyton álmodik, el megy oda és elkezd nyomozni a múlt után. Valami reinkarnációs dolog is van benne. Remélem, hogy tudtok segíteni.2009. júl. 13. 14:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!