Mi az a thriller? Miben különbözik a horrortól?
Figyelt kérdés
Légyszi azt ne írjátok, hogy egy Michael Jackson szám :D
A filmműfajra vagyok kíváncsi. Én az eddig látott filmek alapján úgy vettem le, hogy olyasmi mint a horror, csak nem véres, meg kevésbé fosatós, inkább izgalmas. Erre most olvasom, hogy valaki thrillernek nevezte itt a fűrészt, az meg első három rész kivételével már csak izgalmasnak sem mondható, nem is próbál az lenni egyáltalán, csupán agyhalott gyilkolászás az egész. Ez csak slasher lehet szerintem, miért mondják hogy thriller?
Akkor most mi is a különbség a horror és a thriller között?
2012. júl. 16. 07:46
11/18 A kérdező kommentje:
nem fogja, mert előtte én elhívom hogy válaszoljon a kérdésemre :D utána már csak az én hátamat fogja vakarni, más meg nem fogja megvakarni a hátad, mivel rajtavan egy csúnya pattanás :D
2012. júl. 16. 22:09
12/18 anonim válasza:
nincs rajta :P :P szép sima :P
13/18 A kérdező kommentje:
de pont akkor lesz rajta mikor elkezdené vakarni :D
2012. júl. 16. 22:15
15/18 A kérdező kommentje:
mindenki tolong hogy a kérdésemre válaszoljon, leszarják a hátad D:
2012. júl. 17. 14:51
16/18 anonim válasza:
ha nem veted észre a te kérdésed szarják le :D
18/18 A kérdező kommentje:
mindenki gondolkozik, mert nem jut eszébe a válasz :D
2012. júl. 17. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!