Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beugrott egy régi sci-fi,...

Beugrott egy régi sci-fi, misztikus sorozat amit szívesen néznék, de nem tudom mi lehetett az?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, ez a sorozat még gyerekkoromban ment a tv ben a nővérem nézte, de nekem nem volt megengedve, mert szerintük félelmetes volt, így csak pár részt láttam...

minden rész másról szolt, semmi összefüggés, az egyik részben, valami szkafanderben szereltek valamit az űrben egyszer csak az egyikük elkezdett ordítani, hogy pókok, pókok és meghalt... a többieket meg ilyen tudati, álom szinten fogjuhlejtették az ufók, remélem valakinek beugrik valami:P

2012. júl. 15. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az outer limits (végtelen határok) 3x09-es része tempest :

[link]

2012. júl. 15. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
most ahogy utánanéztam, annak kell lennie, köszönöm
2012. júl. 15. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó sorozat volt, ha tetszett, nézd meg az Y-aktákat is. (nem X, nehogy azt hidd, hogy elírtam :D)
2012. júl. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!