Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » IMAX 3D-ben melyik film a...

IMAX 3D-ben melyik film a látványosabb? Prometheus vagy A csodálatos pókember?

Figyelt kérdés
Végre lesz lehetőségem kipróbálni az IMAX 3D-t úgyhogy azt a filmet akarom nézni amelyik látványosabb és a Bosszúállókat már láttam sima 3D-ben!

2012. júl. 13. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Helo!

Pont a Bosszuallokat ellett ovlna a harom közül IMAX-ben nezni - szerintem. A Prometheusal eleg szolid volt a 3D, nem annyira jo, hogy fapados 3D-nel többe erdemes legyen megnezni. Ott föleg a latvany volt nagyon ütös önmagaban is.

A csodalatos Pokember eseteben mar jobban khiasznaltak es indokoltabb volt. A film masodik feleben kezdik el hasznalni a 3D-t, fökent akkor alkalmaztak, amikor Parker röpködött az epületek között, vagy a harcnal.

A fentiek fügvenyeben azt mondanam, hogy valaszd A csodalatos Pokembert, mert abban fontosabb a 3D, mint a Prometheusban.

Ha esetleg az is erdekel, milyenek a filmek, akkor latogasd meg az oldalam, ahol mar premierkor, illetve az elött irtam az altalad kerdezett 2 filmröl :)

Jo szorakozast!

2012. júl. 14. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Kis önreklam, ez az :D

[link]

A latvanyrol is irtam benne, erdemes a kommenteket is megnezni.

2012. júl. 14. 09:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszii
2012. júl. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!