Miért cserélték le a Cartoon Network-ön a régi jó sorozatokat (pl. bolondos dallamok, dexter) ilyen ostobaságokra, mint a chowder, robi mókus?
Megtudja valaki mondani, hogy mi a címe annak a mesének amibe ilyen a kigyúrt srácnak ilyen fekete maszkja van, sárga szemüvege, piros csíkkal a közepén (mint az X-menből a Scottnak) azt hiszem és fehér egyberuhája, valamint van még 2 társa: egy csaj meg egy kis srác (rájuk nem emlékszem... :/) akivel utaznak az időben :D sajnos mikor kicsi voltam angol volt... :/ de úgy is adta :D:D
amúgy meg Megas XLR ( [link]
ed, edd & eddy még mindig megy és még mindig nagyon állat :D (az új részek is) chowder is egy állat xD dexter :D nyomi is egy beteg mese... agyilag lefáraszt :D azt a többi hülyeség sztem...
Johnny Bravo-t, Courage-t, Boci és Pipi-t én is hiányolom :/
Igen ezek a régi szép sorozatok :) De valaki nem tudja mi annak a sorozatnak a neve valami táncos zenés volt(mikrofonfejű feltaláló gyerek, zenetanáruk valami gumilábú Dinamo-ra hasonlít meg 1 ostoba szöszi,...)
Nem tudja valaki esetleg mi a címe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!