Mikor lesz már a Naruto Shippuuden szinkronosan?
Figyelt kérdés
Arról volt szó hogy idén júliusba jön ki az első - kettő rész szinkronosan valaki tud adna valami pontos info-t erről a dolgról ???2012. júl. 11. 13:17
1/10 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy vagy július közepe vége felé, vagy ha nem akkor csak ősszel.
2/10 A kérdező kommentje:
És az ősz az már a végső idő ??
2012. júl. 12. 15:25
3/10 anonim válasza:
Elvileg igen, de bármi megtörténhet..
4/10 tibor019 válasza:
Szerintem, amint leadják a szerdai dupla részeket a sima Naruto-ból, rögtön következik a Shippuuden. Ez várhatólag szeptember 19-től fog megtörténni.
5/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi mindenkinek. És amúgy várjátok a szinkronosan? Mert én már nagyon főleg az egész Akatsuki hangokra vagyok kíváncsi meg elvileg Naruto-nak méllyeb hang kéne (me mivel bemutált a hangja xd)
2012. júl. 14. 00:29
6/10 anonim válasza:
Jaja !
Már nagyon várom!
Én nagyon szeretem ezt az animét!
7/10 anonim válasza:
Én is nagyon várom :D Főleg Sakura szinkronjára vagyok kíváncsi . Remélem nem az a béna marad ami most is megy az animaxon :)
8/10 A kérdező kommentje:
jajajaja xd sakuranak is csajossabb hang kéne ;)
2012. júl. 14. 23:43
9/10 anonim válasza:
xD
Nagyon kiváncsi vagyok rá!
amúgy szeptember 19-én lesz az animaxon szerintem!
Csajosabb hang és Narutonak és minden barátjának mélyebb hang kell!
10/10 A kérdező kommentje:
Jaja Alap :DD
2012. júl. 17. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!