Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nincs több ufos film,...

Miért nincs több ufos film, sorozat?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés van! Helyette ezek az ócska baromságok mennek!

Még a Marslakók sorozat sem ufos, pedig mikor először hallottam a címéről, azt hittem ufos sci-fi lesz!

2012. júl. 9. 15:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mostanában a zombi a divat.... :/
2012. júl. 9. 15:18
 2/22 A kérdező kommentje:
Elég kár, a zombik elég ócska lények!
2012. júl. 9. 15:19
 3/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem elég ok UFO-s filmet gyártanak mostanában.

Csak az utóbbi pár évből:

Csatahajó

A Föld Inváziója-Csata: Los Angeles

Cowboyok és Űrlények

Super 8

A Legsötétebb Óra

Skyline

Képlet

Cloverfield - és még biztos van amire így hirtelen nem is emlékszem.

2012. júl. 9. 16:03
 4/22 A kérdező kommentje:
ez kevés! miért nincs több?
2012. júl. 9. 16:58
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nincs "több"! Talán írj petíciót Hollywoodnak, vagy keresd fel Steven Spielberget Ő úgyis szereti a földönkívülieket foglalkoztatni filmjeiben.

Tényleg tőle kihagytam a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. Mekkora egy szar is lett az a film.

2012. júl. 9. 17:07
 6/22 anonim ***** válasza:

Ennél több nem nagyon lesz.

Az ufo-s film mondhatni "speciális" film, tehát nem lehet minden hétvégére benyomni egyet.

Zombi is hiába a menő, nem is nagyon van új zombis film (sorozatból is csak The Walking Dead).

2012. júl. 9. 17:29
 7/22 A kérdező kommentje:

pedig sokkal jobbak az ufos filmek, mint azok a szar vígjátékok, nem is lehet röhögni az ócska poénjaikon, mert egy rakás szar

mégis azokat gyártják halomra az ufos filmek helyett

2012. júl. 9. 17:33
 8/22 anonim ***** válasza:
Persze nekem is jobban bejönnek az UFO-s filmek mint a vígjátékok, van benne látvány effekt, izgalom, robbanás, pusztítás... stb. De azért lássuk be hogy minden héten nem lehet az aktuális premierfilm témája a Föld nevű bolygó leigázása. Néha mást is kell forgatni/nézni. Ha meg neked csak ezek jönnek be akkor nézd őket újra folyton.
2012. júl. 9. 17:41
 9/22 anonim ***** válasza:
DRága megcsinálni :''''')
2012. júl. 9. 18:54
 10/22 A kérdező kommentje:

3 ócska úgyis bukott vígjáték helyett jobb lenne, ha csinálnának egy nagyon jó ufos filmet

ufos persze nemcsak kizárólag inváziós lenne, hanem másféle történeteket is ki lehet találni ufokról

2012. júl. 9. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!