Miért nincs több ufos film, sorozat?
Nagyon kevés van! Helyette ezek az ócska baromságok mennek!
Még a Marslakók sorozat sem ufos, pedig mikor először hallottam a címéről, azt hittem ufos sci-fi lesz!
Hát szerintem elég ok UFO-s filmet gyártanak mostanában.
Csak az utóbbi pár évből:
Csatahajó
A Föld Inváziója-Csata: Los Angeles
Cowboyok és Űrlények
Super 8
A Legsötétebb Óra
Skyline
Képlet
Cloverfield - és még biztos van amire így hirtelen nem is emlékszem.
Nem tudom miért nincs "több"! Talán írj petíciót Hollywoodnak, vagy keresd fel Steven Spielberget Ő úgyis szereti a földönkívülieket foglalkoztatni filmjeiben.
Tényleg tőle kihagytam a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. Mekkora egy szar is lett az a film.
Ennél több nem nagyon lesz.
Az ufo-s film mondhatni "speciális" film, tehát nem lehet minden hétvégére benyomni egyet.
Zombi is hiába a menő, nem is nagyon van új zombis film (sorozatból is csak The Walking Dead).
pedig sokkal jobbak az ufos filmek, mint azok a szar vígjátékok, nem is lehet röhögni az ócska poénjaikon, mert egy rakás szar
mégis azokat gyártják halomra az ufos filmek helyett
3 ócska úgyis bukott vígjáték helyett jobb lenne, ha csinálnának egy nagyon jó ufos filmet
ufos persze nemcsak kizárólag inváziós lenne, hanem másféle történeteket is ki lehet találni ufokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!