Arnold összejön Helgával?
Figyelt kérdés
Néhány képet, pár perces videót láttam angolul arról, miszerint Arnold összejön Pataki Helgával, sőt még gyereket is várnak. Segítsetek! Hol találom meg magyarul azt a részt?2012. júl. 8. 11:56
1/6 anonim válasza:
Hol? Miben?
Miért olyan nehéz leírni, hogy mégis mire gondolsz? Elárulok valamit: senkisem gondolatolvasó. Szépen írd oda a film/sorozat címét, és máris egyszerűbb lesz a válaszadás :D
2/6 anonim válasza:
Tényleg összejönnek, hol láttad azt a pár perces videót, linket közzé tudod tenni?
3/6 anonim válasza:
nehogymár ne tudd h ki arnold és helga :D volt neked gyerekkorod? :D
amúgy én nem láttam ilyen videót :o
4/6 anonim válasza:
Van néhány fanart, de szerintem semmi több. Bár van egy erős gyanúm, hogy soha nem láttam végig rendesen a sorozatot. De biztos van pár rész, ami megerősíti a kapcsolatukat. :)
Egyébként az elsőnek, csak hogy nyilvánvaló legyen:
Hé, Arnold! - a rajzfilm címe, és ha a Pataki Helga név nem mondott semmit, minek válaszoltál egyáltalán? :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Elsőnek üzenem: egyszer már feltettem a kérdést részletesen és hosszan, emiatt egyetlen válasz sem érkezett rá, mivel ez az oldal a kulcsszavas kérdésekre épül. Úgy voltam vele, aki ismeri a sorozatot, az tudni fogja, ki az a Pataki Helga, aki meg nem, az maximum akkor szól hozzá ha gyökér mód bele akar kötni, mert unatkozik otthon:) Látom bevált a jóslatom. A többieknek köszönöm szépen. Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem láttam végig a sorozatot, mivel, mint tudjátok, a Nickelodeon egyik napról a másikra levette a műsorlistáról a jó rajzfilmeket. Szóval tuti folytatódott a sorozat, csak hozzánk már nem jutott el. :/ És sajnos valóban elég sok a fanfic, így nehéz megállapítani, mi az eredeti és mi nem. Egyébként sajnos nem emlékszem, hol találtam, de ha smét megtalálom, belinkelem nektek azokat az angol részleteket. ha közben valaki megtalálja a teljes részt, pls linkelje be! :))
2012. júl. 22. 16:45
6/6 anonim válasza:
2017ben megjelent egy Dzsungel Movie című film amiben ez kiderül 😉😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!