Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy év múlva új Sailor Moon...

Egy év múlva új Sailor Moon animesorozat fog indulni, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tömören : Jóféle!

Bővebben : Nosztalgikus lessz , AA-n elég sok ember várja már :D Remélem legalább 24részes évad lessz :D

2012. júl. 9. 08:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem annál hosszabb. Csak abból indulok ki, hogy tizennyolc kötetes, jó, ha kivesszük azt a kötetet, amiből a második movie készült, akkor is, tizenhét, és úgy négy-öt fejezet van egy könyvben. :3
2012. júl. 9. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nagy csalódás lesz, de ne legyen igazam. :D

Csak a tapasztalatok miatt nekem ez jött le, meg a baráti körömben élő kis otakuknak is. xD

Meg valahol az is bennem van, hogy van, amit nem kéne bolygatni, amolyan hagyjuk nyugodni békében dolog.

De hát majd kiderül. A live action-nél bizti fényévekkel jobb lesz, akármilyen szar is legyen. XD

2012. júl. 9. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha a mangát fogja követni, akár még jó is lehet. Gondolom, most a fillerek mellőzésre kerülnek. Engem a zene és grafika izgat, azoknak kell hozniuk a színvonalat, hogy ne csak új otakuk nézzék, hanem régiek is.
2012. júl. 10. 07:11
 5/7 anonim válasza:
59%
úristen de jó nagyon örülök :DDDd remélem Magyarországon leszinkronizálják de nem úgy mint az előzőt. vagy legalább is lesz felirat :D tudsz információkat róla?:) hogy milyen lesz? vagy akármit?:)
2012. júl. 17. 20:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak annyit, hogy jobban fogja követni a mangát, tehát egy re-boot lesz. Vagyis láthatjuk animálva Sailor Cosmost és az Amazon Senshiket. :)
2012. júl. 17. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
És Metallia sem csak egy paca lesz? :D
2012. okt. 29. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!