Apanacsi kérdése:
Jégkorszak 4 -ben Shira milyen állatfajhoz tartozik? Vmint a kalózkapitány majom?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 23:23
1/6 anonim válasza:
Shira egy kardfogú. Sok alfajuk létezett. ha azt vesszük Diego egy Smilodon, akkor Shira lehet egy albínó Smilodon, vagy egy kisebb fajta pl. egy homotherium. Ha megnézed, még hasonlít is: [link]
A majmot nem tudom. Szerintem a jeti vagy valami hasonló. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Azért a kalóz legénység elég fura állatokból áll
jégkorszaki nyúl,elefántfóka talán,óriás kenguru,vaddisznó stb.
2012. júl. 8. 13:08
3/6 anonim válasza:
Hát lényegében minden kontinens képviseltette magát. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy így volt én nem tudtam minden állatról megbizonyosodni, hogy most az milyen fajhoz tartozik
Egyébként a kalóz legénység Shirán kívül ma élő állatokból állr vagy olyanokból amik szintén régen éltek ?
2012. júl. 9. 20:51
5/6 anonim válasza:
szerintem is a kalózlegénység tagjai shirán kívül mind megtalálhatóak ma is az állatkertben
6/6 anonim válasza:
Az elsonek üzenem hogy Shira nem albino hanem szibériai kardfogútigris.
És igen a alózkapitány(Beles)majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!