Mr. Csiki kérdése:
Mi a film címe?
Figyelt kérdés
néhány fiatal beköltözik egy házba és egy férfi figyeli a lakókat kamerával, ez egy valóságshownak készül. De megfenyegeti őket, hogyha megszöknek megöli. A végén mégis kiszöknek és azt hiszik meghaltak a társaik, de kiderül hogy átverés az egész és mindenki él.2012. júl. 6. 15:41
1/2 anonim válasza:
ezt a fimet már én is keresem egy ideje.nem is olyan régi film lehet 2000 nél szerintem nincs öregebb film.
én úgy emlékszem h ráadásul igaz történet is mert a végén ah kiszöknek írja h elkezdtek nyomozni az ügyben de végül semmilyen bizonyítékot nem találtak arra h létezett e volna a valóságsó.legalább is így emlékszem rá...
remélem valaki tudja majd a film címét
2/2 A kérdező kommentje:
tényleg! mostmár rémlik, hogy mintha azt mondták volna hogy igaz történet :))
2012. júl. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!