Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon sz*aratós a ez a film?

Nagyon sz*aratós a ez a film?

Figyelt kérdés
Kedvencek temetője 1-2? Nagyon félős-sz*ratós?

2012. júl. 4. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőt láttam az nem szaratós volt számomra hanem szar. Nem félelmetes. Kicsit véres de a történet marhaság. Végülis melyik horor nem marhaság? De ez nagy marhaság. Én nem féltem rajta.

16/F

2012. júl. 4. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A második része nagyon kaki. De nekem az első nagyon bejött, szerintem vannak benne f@sza jelenetek. Az elsőt nézd meg, a másodikat hagyd ki.
2012. júl. 5. 01:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Az eggyet megnéztem, ritka fos volt. Majd holnap jön a 2. De az eggyet úgy néztem, h közbe dumáltam skypon, annak aki ugyanazt nézte, és ink le kommentáltam az egészet viccesre :D Mert ez nem félelmetes, hanem inkább viccces.... Most gondoljunk már bele.... Melyik apa lenne olyan hülye hogy egy 5 meg egy másfél éves gyerekkel oda kültüzik ahol nap mint nap kamionok járnak? Meg egy indiántemetkezés mellé? Meg a vénember? Az csak sörözik meg cigizik... Kikapcsolt hangfallal néztem, és én adtam hozzá a hangot.
2012. júl. 5. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Na majd akkor a másodikról is számolj be mert az tényleg fos... :)
2012. júl. 6. 00:59
 5/7 Hailey13 ***** válasza:
100%
az első része jó, a második nem. persze ha így csinálod, minek nézed?:) így egy film se félelmetes. át kell élned, legyen meg a félelmetes hangulat, vagy ha nem akarsz parázni, minek nézed?:)
2012. júl. 6. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencek temetője?!

Az előttem lévő kommentelők,gondolom a mai fiatalság,akik már a mai moziipar horror gyöngyszemeit,veszik alapul.Az én időmben a kedvencek temetője,az egyik legijesztőbb horror volt.Főleg az a rész amikor a kisfiút eltaknyolja egy kamion.Meg a másik részben amikor az a halott srác van a suliból,és kisérti a faszit.

2012. júl. 15. 00:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Számomra az volt a félelmetes egyedül a filmben, mikor a kisfiú a szikével legyilkolt mindnekit. Azt tényleg szar volt. A kamionos cucc nem nagy dolog, meg a srác se. De a kisfiú... Az oda b*sz
2012. júl. 26. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!