Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is így vagytok így valamily...

Ti is így vagytok így valamilyen sorozattal?

Figyelt kérdés
Én imádom a dr.csontot mindig nézem amikor van a kedvencem nagyon jó nem birok betelni vele.De most szünetel az rtl-en és olyan rossz mert a nap minden pillanatában ezen jár az agyam. Ti is voltatok már így vele? Ti is szerettek ennyire egy sorozatot? Vagy csak én vagyok ilyen? És ez nem ciki hogy ennyire oda vagyok érte?

2012. júl. 4. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
velem is szokott így lenni,de csak pár napig,aztán megszokom
2012. júl. 4. 10:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2012. júl. 4. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem ciki és nem is vagy vele egyedül :)

nézd a neten a kedvenc sorozatodat.

én online szoktam nézni mert így nem kell igazodnom a tv műsorhoz és azt a rohadt sok reklámot sem kell végigülnöm.

pl: Doktor House a tv-ben egy órás szokott lenni a reklámmal együtt. reklám nélkül kicsit több mint 40 perc.

2012. júl. 4. 10:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Én is szoktam nézni a Dr.house-t és nagyon jó az is de ami azt illeti tv-ben jobban szeretem nézni az ilyen sorozatokat meg ami most érdekelne az is csak feliratosan van fent a 6. évad és 1.Feliratosan nem szeretem meg a tv-ben jobb nézni.

2.Na meg most nem viszi a netünk nagyon nehezen megy mostanság de ma már jó lesz.

2012. júl. 4. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! :) én nagyon nagy sorozat függő vagyok, de én csak letöltve, feliratosan szoktam nézni! sokat nézek egyszerre, úgyhogy nekem nincs szünet! :)
2012. júl. 4. 11:37
 6/11 anonim válasza:

Aki látta a Breaking Badet az is így van vele :)

A legkirályabb sorozat,jobb még a Dextertől is [link]

2012. júl. 4. 12:39
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezt kezeltetni kéne. Sajnálom.
2012. júl. 4. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a Mentalista sorozattal.
2012. júl. 4. 16:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Annyin dicsérik a Breaking Bad-et, most már tuti elkezdem nézni :D Pedig eddig megingatathatlan Dexter fan voltam! :)
2012. júl. 5. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is imádom dr.csontot,de velem nem szokott így lenni, én mindig máshogy fejezném be egy rész végét és nekem ez jár a fejemben de csak egy két napig :) (A mentalistát is imádom)
2012. júl. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!